Meta-plattformar (META): En missad vinst och en svag intäktsriktning för fjärde kvartalet fick aktierna att sjunka i den förlängda handeln. Intäkterna för kvartalet var 27,7 miljarder dollar, bättre än de 27,4 miljarder dollar som väntades. Reality Labs rörelseförlust uppgick till 3,67 miljarder dollar, mer än Wall Streets prognos på 3,09 miljarder dollar. Facebooks dagliga aktiva användare uppgick till 1,98 miljarder under det tredje kvartalet medan antalet månatliga aktiva användare (MAU) var 2,96 miljarder.

”Alla vill att Mark Zuckerberg ska dra i luftbromsen på utgifterna”, säger Jefferies analytiker Brent Thill till Yahoo Finance. ”Det faktum att de håller antalet anställda oförändrat är bra, men jag tror att alla efterlyser hårdare åtgärder… för att få grepp om vad som händer i denna makrostorm.”

Ford (F): Biltillverkarens aktier sjönk efter att företagets vinst inte nådde upp till förväntningarna. Intäkterna för det tredje kvartalet uppgick till 39,4 miljarder dollar, medan den justerade vinsten var 30 cent per aktie. Ford meddelade också att man skulle göra en nedskrivning på 2,7 miljarder dollar, som inte är kassaflödespåverkande, före skatt, på sin investering i… Argo AI.

ServiceNow (NOW): aktien steg med 11% efter att vinsten överträffade förväntningarna och abonnemangsintäkterna ökade med 22$ från året innan. Antalet kunder som betalar över 10 miljoner dollar i årligt kontraktsvärde ökade med 60 % jämfört med året innan. ServiceNow meddelade också idag att VD Bill McDermott även kommer att vara ordförande i ServiceNows styrelse. Grundaren Fred Luddy, som har varit ordförande, kommer att förbli styrelseledamot.

Align Technology (ALGN): Aktier sjönk efter timmar efter att tillverkaren av Invisalign missade på topp- och bottenlinjerna för det tredje kvartalet. Den justerade vinsten var 1,36 dollar per aktie medan intäkterna uppgick till 890,3 miljoner dollar. VD och koncernchef Joe Hogan skrev i vinstmeddelandet att resultatet för tredje kvartalet ”återspeglar fortsatt makroekonomisk osäkerhet och svagare konsumentförtroende, samt en betydande påverkan från ogynnsamma valutakurser i alla valutor som påverkar vår verksamhet”.

Klicka här för att se de senaste trendiga aktietickrarna på Yahoo Finance-plattformen.

Historien fortsätter

Klicka här för de senaste nyheterna om aktiemarknaden och fördjupade analyser, inklusive händelser som påverkar aktierna.

Läs de senaste finans- och affärsnyheterna från Yahoo Finance

Ladda ner Yahoo Finance-appen för Apple eller Android

Följ Yahoo Finance på Twitter, Facebook, Instagram, Flipboard, LinkedIn, och YouTube