Varje vecka identifierar vi namn som ser bearish ut och som kan erbjuda intressanta investeringsmöjligheter på short-sidan.

Med hjälp av teknisk analys av diagrammen för dessa aktier och, när så är lämpligt, nyligen vidtagna åtgärder och betyg från TheStreets Quant Ratings, nollställer vi tre namn.

Även om vi inte kommer att väga in med fundamental analys hoppas vi att denna artikel ska ge investerare som är intresserade av aktier på väg ner en bra utgångspunkt för att göra ytterligare hemläxor på namnen.

Plug Power ser ut att vara avkopplad

Plug Power Inc. (PLUG) har nyligen nedgraderats till Sälj med betyget D+ av TheStreet’s Quant Ratings.

Plug Power, som är ett av de bättre namnen på bränsleceller på senare tid, har sjunkit kraftigt på grund av en mycket stark omsättning och det verkar som om nedgången inte är över. Penningflödet är svagt medan Moving Average Convergence Divergence (MACD) är på en säljsignal.

Det finns helt enkelt ingenting här som kan stödja aktien tills majs bottennivåer nås. Den nivån kommer runt 13 dollar-området, så en kort här vid 18,60 dollar är ett fint mål till maj-lågstappen. Sätt in ett stopp vid 22,50 dollar för säkerhets skull. Om den maj-lågtan faller kommer vi att se PLUG göra en run till ensiffriga siffror.

Dominion Energy får slut på juice

Dominion Energy Inc. (D) har nyligen nedgraderats till Håll med betyget C+ av TheStreet’s Quant Ratings.

El- och naturgasleverantören har fallit hårt i ungefär en månad. Nedgången började i början av september; nu är aktien i en stor svacka utan köpare i sikte.

Penningflödet visar den eftertryckliga försäljningen över hela linjen. Den relativa styrkan böjer sig nedåt i en mycket brant vinkel; det verkar finnas mer nedåtgående, om man kan tro det! Stödet knivades vid 72 dollar och en vattenfallsrörelse har skett sedan dess. Vad sägs om ett kortspel här vid 63 dollar, och att lägga till mer till positionen med en rörelse upp till 67 dollar och med sikte på 50-dollarsnivån. Sätt in ett stopp vid 65 dollar.

Brukers diagnos är inte bra

Bruker Corp. BRKR nedgraderades nyligen till Håll med betyget C+ av TheStreet’s Quant Ratings.

Tillverkaren av vetenskapliga instrument och diagnostiska verktyg har en mycket märklig diagramformation. Vi ser inte ofta dessa V-mönster rulla över så snabbt, men det är fallet här.

Torkande penningflöden och en stall out i relativ styrka plågar aktien. Volymtrenderna har stärkts och lutar mot nedåtgående, och molnet är rött också – det förebådar mer nedåtgående att komma. Det finns ett visst stöd här vid toppen av V-botten, men inte mycket mer än så. Ta en kort här, sätt ett stopp vid 58 dollar och rid detta ner till 45 dollar.

Få en e-postvarning varje gång jag skriver en artikel för Real Money. Klicka på ”+Följ” bredvid min byline till den här artikeln.