Costco (COST)

Aktierna i bulkåterförsäljaren rör sig mer än 2 % högre i efterhandeln efter offentliggörandet av försäljningsdata för december. Costcos intäkter förra månaden uppgick till 23,8 miljarder dollar, en ökning med 7 % jämfört med året innan. Den totala jämförbara butiksförsäljningen ökade med 5,5 %, vilket slog Wall Streets förväntningar på 5 %. Exklusive bensin och valutaväxling ökade den kompletta försäljningen med 6,4 %.

World Wrestling Entertainment (WWE)

WWE-aktien steg med mer än 10 % i efterhandeln på torsdagen när den tidigare VD:n och kontrollerande aktieägaren Vince McMahon gjorde comeback. I ett pressmeddelande föreslog han att han skulle ta över rollen som verkställande ordförande för företaget. Han krävde en strategisk översyn av företaget och nominerade de tidigare cheferna George Barrios och Michelle Wilson till styrelsemedlemmar. McMahon drog sig tillbaka i juli förra året efter anklagelser om sexuellt olämpligt beteende. McMahon har förnekat anklagelserna och står nu inför nya anklagelser.

Ines är en ledande affärsreporter för Yahoo Finance. Följ henne på Twitter på @ines_ferre

Klicka här för att se de senaste trendiga aktietickrarna på Yahoo Finance-plattformen.

Klicka här för de senaste nyheterna om aktiemarknaden och fördjupade analyser, inklusive händelser som påverkar aktierna.

Läs de senaste finans- och affärsnyheterna från Yahoo Finance

Ladda ner Yahoo Finance-appen för Apple eller Android

Följ Yahoo Finance på Twitter, Facebook, Instagram, Flipboard, LinkedIn, och YouTube